OnceWall

OnceWall

Enligt oss är såklart OnceWall den bästa plastfasad vi kan tänka oss. Stabil, robust och extremt åldersbeständig. En ytterpanel du kan lita på.

Kraftig och robust

OnceWall är en kraftig PVC panel som kommer i några olika varianter, gemensamt för dem alla är att de är tillverkade i ren PVC och att hela profiltjockleken är ca 19mm. Själva materialet är cirka 10mm tjockt.

Bra vid fogning

OnceWalls paneler går väldigt bra att foga ihop med andra material då det är såpass kraftigt att anläggningsytan är tillräckligt stor. Då panelerna monteras med ”fast” montage så är det enkelt att göra täta och bra genomföringar.

Enkel att montera

Fasaden är väldigt enkel att montera och man behöver bara enkla verktyg likt skruvdragare och fogsvans. Man kan nästa våga sig på att säga att de allra flesta gördetsjälvare kan våga sig på att sätta OnceWall.

UV-tålig

OnceWall har ett uv-skydd så den vita kulören kommer hålla sig lika fin i minst 60år.

OnceWall eller Lavellan

Classicpanelen från Oncewall är till utseendet väldigt lik den plastfasad som fanns på 60-talet, som kallades Lavella. Utseendet är samma men med skillnaden att OnceWall är väldigt mycket kraftigare. Classic den tunnaste panelen i OnceWalls serien.

Mindre nackdel

Den ända men väldigt lilla nackdel som vi kan se är att OnceWall är något dyrare än de tidigare varianterna. Men du får en kraftigare och mycket enklare panel att montera. Så detta kommer du spara in både på arbetstid och att den kommer hålla sig finare längre.